Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Köttfärssås idag – lasagna på fredag!
Categories: KÖTT

Eftersom regnet häller ner och vårvinterkylan slagit till med regnet plockar jag fram ett inlägg från för några år sedan där jag föreslår köttfärssås idag för att göra lasagne på fredag eller lördag! Det är den oerhört snabblagade och underbart goda köttfärssåsen från Katinkas Kitchen, som får sin fyllighet av glögg(!). Du kan läsa om hur den kom till och se receptet här:

http://katinkaskitchen.com/?p=403

Gör mycket och spara hälften till att snabbt och lätt laga en härlig lasagna på fredag!

Köttfärssåsen serverar jag gärna med kokt broccoli, en favorit i vår familj bland både vuxna och barn. Glöm inte att även koka stjälkarna! Jag brukar skala dem och sedan skiva dem och koka tillsammans med knippena. Broccolikarameller kallade barnen de för när de var små – lika populära nu som då med sin söta fina smak.

Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply