Sportlovsmat

Vare sig du är på skidsemester eller inte på sportlovet kommer här lite tips för stora och små.

De år vi varit på skidsemester har det alltid blivit en hel del pasta, men även andra lättlagade goda middagar. Varför inte börja veckan med en enkel variant gjord på skinka och tomater, kanske med fetaost, eller parmesan. Du hittar receptet här bredvid.

För fler härliga pastarätter – titta på den här länken:

http://katinkaskitchen.com/?cat=4017

Väl åter från skidbacken eller andra sportlovsäventyr är det gott och läskande att ha lite egen after-ski med iste för barn och andra hugade. Jag brukar göra i ordning te på morgonen som jag ställer i kylen under dagen, så får man snabbt några läskande glas klara vid hemskomst att njuta med något gott tilltugg, pistaschnötter är en favorit hos oss. Du hittar även receptet på iste här bredvid.

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen

Bilderna är från för några år sedan – när barnen var yngre och det inte var lika ohemult dyrt att resa till Alperna och Schweiz…

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

En kommentar

Kommentera